Loading...
Hoe koop ik bitcoins? 2018-11-29T22:05:27+01:00

Hoe koop ik Bitcoins?

Bitcoins en Altcoins kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. In slechts enkele stappen koopt u bij onze Bitcoin ATM cryptovaluta. Veilig, snel en voordelig. U koopt uw Bitcoins met cash geld bij één van onze Bitcoin ATM’s en de Bitcoins worden naar uw wallet gestuurd. Volg de onderstaande 3 stappen en begin direct!

STAP 1

Download een Bitcoin Wallet op uw mobiele telefoon

Download een Bitcoin Wallet Applicatie

Om een Wallet aan te maken download u eerst een Wallet App op uw mobiele telefoon.

Dit doet u door naar uw mobiele telefoon zijn Applicatie Store te gaan (iOS – App Store & Android – Google Play).

Technische info

STAP 2

Bezoek onze Bitcoin ATM's

Ga naar een Bitcoin ATM

Ga naar een van onze Bitcoin ATM’s.

Deze zijn te vinden door heel Nederland. Onze automaten werken snel, veilig en tegen een gunstig tarief.

Onze BTM’s

STAP 3

Volg de stappen en voltooi de aan- of verkoop

Volg de stappen op de Bitcoin ATM

Onze Bitcoin ATM’s vereisen geen technische kennis en kunnen door iedereen snel en veilig gebruikt worden. Volg de simpele stappen en ontvang uw aankoop op uw Wallet. Toch vragen? Wij staan u tijdens de aankoop telefonisch te woord!

Onze BTM

Stap 1: Download gratis een Bitcoin Wallet Applicatie

Een Bitcoin Wallet is simpel gezegd een stukje software (een digitale portemonnee) waarmee u uw Bitcoins kunt bewaren en beheren. U heeft een Wallet nodig om Bitcoins te ontvangen. Gelukkig is het aanmaken ervan zo gebeurd en is het volledig gratis. U hoeft geen technische kennis te bezitten om toch veilig en snel Bitcoins bij onze Bitcoin ATM’s aan te kunnen schaffen.

Om een Wallet aan te maken download u eerst een Wallet App op uw mobiele telefoon. Dit doet u door naar uw mobiele telefoon zijn applicatie store te gaan (iOS – App Store & Android – Google Play). Hier kiest u een Wallet App naar keuze. Wij raden de ‘Blockchain Bitcoin: Wallet’ App aan. Deze is gratis op alle platforms en staat bekend als een van de oudste en veiligste aanbieders.

Na het downloaden van de applicatie opent u deze en registreert u een nieuwe wallet. Na het registreren heeft u toegang tot een QR-code. Als u deze code scant bij een van onze Bitcoin ATM’s kunt u eenvoudig en veilig Bitcoins ontvangen op uw account.

Wilt u meer weten over de beschikbare Wallet Apps of informatie over de technische kant van Wallets? Kijk dan op onze technische pagina over Wallets door hier te klikken. Indien u snel van start wilt of al een Wallet heeft, ga dan naar ‘Stap 2’.

Stap 2: Ga naar één van onze Bitcoin ATM’s

Nu u een Wallet heeft, kunt u naar een van onze Bitcoin ATM’s toe gaan. Op dit moment zijn wij hoofdzakelijk actief in de regio Zuid-Holland, maar groeien snel en staan binnenkort in elke grote stad van Nederland.

Onze Bitcoin ATM’s hebben ruime openingstijden en zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Klik op de link hieronder om te kijken waar de dichtstbijzijnde Bitcoin ATM bij u in de buurt is. Op deze pagina vindt u ook de openingstijden per Bitcoin ATM locatie!

Onze BTM locaties  

btm-gui-2

Stap 3: Volg de stappen op de Bitcoin ATM en ontvang uw bitcoins

Onze Bitcoin ATM’s maken het voor iedereen mogelijk om Bitcoins aan te schaffen en te verkopen. Onze ATM’s zijn gebruiksvriendelijk en begeleiden u bij iedere stap van het aanschaf proces.

  1. Als u bij één van onze Bitcoin ATM’s bent aangekomen kunt u kiezen tussen ‘Koop Bitcoins, Verkoop Bitcoins en Saldo controleren’.
  2. Wanneer u Bitcoins wilt aanschaffen klikt u op ‘Koop Bitcoins’.
  3. Vervolgens gaat u naar uw Wallet applicatie op uw mobiele telefoon en drukt op ‘Receive'(ontvangen). U ziet een qr-code, deze scant u op de Bitcoin ATM. De ATM weet nu waar hij de Bitcoins die u gaat kopen naartoe moet sturen.
  4. Nu doet u het cash geld bedrag in de automaat waarvoor u Bitcoins wilt aanschaffen. De ATM zal vervolgens aan de hand van de op dat moment geldende koers berekenen hoeveel Bitcoins u ontvangt voor het door u gekozen bedrag. Als u hiermee akkoord gaat, hoeft u alleen nog maar op ‘Koop Bitcoins’ te drukken.
  5. De Bitcoins worden vervolgens aan u geleverd. Het kan even duren voordat u de Bitcoins in uw Wallet ziet verschijnen. Dit hangt af van de drukte op het Blockchain netwerk en kan verschillen van 5 minuten tot enkele uren.
    Wilt u meer uitleg over de werking van de BTM? Wij leggen het u uitgebreid uit op onze pagina over de werking van onze BTM machines. Lees hier meer!