Loading...
Hoe werkt het 2018-02-05T19:55:50+00:00

HOE NU VERDER?

Bitcoins en Altcoins kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. In slechts enkele stappen koopt u bij onze BTM machines crypto valuta. Veilig, Snel en Voordelig. Binnen 30 seconden bijgeschreven en betalen met cash geld. Volg de stappen en begin direct!

STAP 1

Maak een Bitcoin Wallet op uw Mobiel

DOWNLOAD WALLET APP

Om een wallet aan te maken download u eerst een wallet App op uw mobiele telefoon.

Dit doet u door naar uw mobiele telefoon zijn applicatie store te gaan (iOS – App Store & Android – Google Play).

Technische info

STAP 2

Bezoek onze automaten

GA NAAR ONZE AUTOMAAT

Ga naar een van onze Bitcoin BTM’s.

Deze zijn te vinden door heel Nederland. Onze automaten werken snel, veilig en tegen het meest gunstige tarief van Nederland.

Onze BTM’s

STAP 3

Volg de stappen en voltooi de aankoop

VOLG DE INSTRUCTIES OP DE BTM

Onze BTM’s vereisen geen technische kennis en kunnen door iedereen snel en veilig gebruikt worden. Volg de simpele stappen en ontvang binnen 30 seconden uw aankoop. Toch vragen? Wij staan u tijdens de aankoop telefonisch te woord!

Onze BTM
Bitcoin Wallet Applicatie Download mobiel

Stap 1: DOWNLOAD EEN BITCOIN WALLET APP & MAAK GRATIS EEN BITCOIN WALLET AAN

Een Bitcoin Wallet is simpel gezegd een stukje software (een digitale portemonnee) waarmee u uw Bitcoins kunt bewaren en beheren. U heeft een Wallet nodig om Bitcoins te ontvangen. Gelukkig is het aanmaken ervan zo gebeurd en is het volledig gratis. U hoeft geen technische kennis te bezitten om toch veilig en snel Bitcoins bij onze BTM machines aan te kunnen schaffen.

Om een Wallet aan te maken download u eerst een Wallet App op uw mobiele telefoon. Dit doet u door naar uw mobiele telefoon zijn applicatie store te gaan (iOS – App Store & Android – Google Play). Hier kiest u een Wallet App naar keuze. Wij raden de ‘Blockchain – Bitcoin Wallet’ app aan. Deze is gratis op alle platforms en staat bekend als een van de oudste en veiligste aanbieders.

Na het downloaden van de applicatie opent u deze en registreert u een nieuwe wallet. Na het registreren heeft u toegang tot een QR-code. Als u deze code scant bij een van onze BTM machines kunt u eenvoudig en veilig Bitcoins ontvangen op uw account.

Wilt u meer weten over de beschikbare Wallet Apps of informatie over de technische kant van Wallets? Kijk dan op onze technische pagina over Wallets door hier te klikken. Indien u snel van start wilt of al een Wallet heeft, lees dan verder bij ‘Stap 2’.

Bitcoin BTM machine foto Siena Solutions

Stap 2: GA NAAR EEN VAN ONZE BITCOIN ATM MACHINES

Met locaties met BTM’s door heel Nederland is er altijd een BTM van SIENA SOLUTIONS bij u in de buurt. Op dit moment zijn wij hoofdzakelijk actief in de regio Zuid-Holland.

Al onze locaties met BTM’s hebben ruime openingstijden en zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Hou onze pagina met BTM locaties in de gaten. Wij openen binnenkort nieuwe BTM machines door heel Nederland! Op deze pagina vindt u ook de openingstijden per locatie!

Onze BTM locaties  

schudden van handen foto

Stap 3: VOLG DE STAPPEN OP DE BTM EN ONTVANG UW BITCOINS

Onze BTM’s maken het voor iedereen mogelijk om Bitcoins aan te schaffen. Onze BTM’s zijn gebruikersvriendelijk en begeleiden u bij iedere stap van het aanschaf proces.

Om gebruik te maken van onze BTM machines hoeft u niet over technische kennis te beschikken. Het enige wat u hoeft te kiezen is voor hoeveel geld u Bitcoins wilt aanschaffen. De BTM zal vervolgens aan de hand van de op dat moment geldende koers berekenen hoeveel Bitcoins u ontvangt voor het door u gekozen bedrag. Indien u hiermee akkoord gaat, hoeft u alleen nog maar uw cash geld in de BTM te stoppen. De Bitcoins worden vervolgens binnen 30 seconden aan u geleverd. Wilt u meer uitleg over de werking van de BTM? Wij leggen het u uitgebreid uit op onze pagina over de werking van onze BTM machines. Lees hier meer!